Activiteiten

Hoe werken wij?

Schildersbedrijf Rondom Noord-Holland werkt alleen met hoogwaardige materialen en gereedschappen.
Wij maken (voor binnenwerk) uitsluitend gebruik van professionele en milieuvriendelijke verf op waterbasis. Wij nemen al onze producten af bij leverancier Mooij Verf.

Mooij verf levert uitsluitend topkwaliteit verfproducten en materialen. Naast het complete assortiment van A-merk Wijzonol, leveren zij onder andere ook lakken van de merken Evert Koning en Ralston. Muurverf van onder andere de merken Lucite, Relius, Profitec en Keim. Mooij Verf hecht veel waarde aan duurzaamheid. Zo doen zij zaken met diverse partners die een bijdrage leveren aan een beter en schoner milieu. De huisleverancier Wijzonol bijvoorbeeld, heeft een nieuwe lijn duurzame verfproducten ontwikkeld op basis van zetmeeltechnologie: Wijzonol duurzame Latex en Wijzonol duurzame Spacklatex. Een ander mooi voorbeeld zijn de warmte reflecterende verven van Thermoshield, waardoor energie wordt bespaard.Verder leveren zij verfproducten van Evert Koning; zij hebben een speciale verflijn die geproduceerd is uit herwinbare grondstoffen zoals lijnzaadolie. Ook organisatorisch dragen zij hun steentje bij door onder andere hun afval op een verantwoorde manier af te voeren en te verwerken.

Door de combinatie van het vakmanschap van onze schilders en het gebruik van kwaliteitsproducten kunnen wij voor u een perfect resultaat behalen.
Onderhoudsschilderwerk is niet een kwestie van een nieuw laagje lak of verf op de ondergrond aanbrengen.

Op verzoek van u als klant komen wij bij het te behandelen object kijken en bespreken dan wat de bedoeling is. U kunt bepaalde wensen hebben ten aanzien van de periode van behandeling, de glansgraad, kleurstelling, duurzaamheid of u heeft bijvoorbeeld een budget. Vervolgens gaan wij over tot een geheel vrijblijvende offerte voor de uit te voeren werkzaamheden.

Onze werkwijze

Stap-voor-stap kwaliteit

Binnen 2 werkdagen wordt er een afspraak met u gemaakt om het werk te komen bezichtigen. We kijken wat nodig is en meten het werk op.

OFFERTE

Binnen 2 weken na de bezichtiging, vrijblijvend en gespecificeerd. U krijgt een transparante prijs.

Geheel volgens afspraak. We laten alles netjes achter, en communiceren onbekende gebreken.

De schilder inspecteert samen met u. Pas als u tevreden bent, is ons werk klaar.

Afspraak is ook daadwerkelijk afspraak!

Afspraak is ook daadwerkelijk afspraak!